Algemeen

Leefbaarheidsfonds steunt bridgemiddagen

Hoogeveen – Twee bestuursleden van het Leefbaarheidsfonds hebben tijdens een bridgemiddag in de IJssel een cheque van € 150,- overhandigd aan mevrouw Mik en de heer Dekker, bewoners van de IJssel en enthousiaste bridgespelers.

Sinds 4 jaar organiseert mevrouw Mik, eerst met ondersteuning van mevrouw Brouwer en nu met ondersteuning van de heer Dekker, bridgemiddagen op zondag voor alleenstaanden. De middagen worden 1 x in de 6 weken gehouden. Dit initiatief had een bijdrage van het Leefbaarheidsfonds aangevraagd voor de aanschaf van nieuwe telkastjes. De bijdrage werd zowel door de initiatiefnemers als door de deelnemers goed ontvangen.

Over het Leefbaarheidsfonds
Stichting Leefbaarheidsfonds ondersteunt initiatieven van bewoners die de leefbaarheid in hun wijk, dorp of buurt vergroten. Het fonds kan deze ondersteuning bieden door donaties van het Hoogeveense bedrijfsleven en is op zoek naar bedrijven die hieraan willen deelnemen. Neemt u daarvoor contact op met voorzitter van het bestuur Jan Ballast, via e-mail jan71.ballast@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen