Zakelijk

Multimate Hoogeveen koopt pellet korrels groot in

Hoogeveen – Terwijl bijna elke bouwmarkt of doe-het-zelf winkel is uitverkocht in pellet korrels, heeft Multimate Hoogeveen een zeer grote voorraad aangelegd. Een volle trailer met hoge kwaliteit pellets is bij de zaak aan de Kanaalweg 5a te Hoogeveen afgeleverd. 

De pellets komen rechtstreeks vanaf de fabriek in Duitsland. Deze pellets zijn voorzien van een A1 en een NEN-codering, wat staat voor een hoge brandtemperatuur en een lange verbranding. Dit zorgt voor een aangename en langdurige warmte in uw woning. De pellets zijn door meerdere installatie bedrijven van pelletkachels getest en goed ondervonden.

De pellets zijn kleine staafjes hout die onder hoge druk zijn samengeperst. Ze worden gemaakt uit zaagsel en afval van schoon resthout uit de houtindustrie. Er worden geen toevoegingen gebruikt en er worden ook geen bomen voor gekapt (alleen die voor uitdunning van het bos gekapt moeten worden). De pelletkorrels bieden vele voordelen, zoals een zeer laag vochtgehalte, slechts 0,5% as en de mogelijkheid om in een geautomatiseerde pelletkachel te worden gebruikt.

Een zak bevat 15 kg en word eventueel ook per volle pallet verkocht. De prijs van 1 zak pellets is €5,50 ook kan er een volle pallet van 72 zakken in een keer worden afgenomen. Voor de prijs hiervoor wordt u naar de winkel verwezen.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: