‘Lawaai jongeren’ bekeurd op Groenewegenstraat

Hoogeveen – Afgelopen week zijn 12 hardleerse jongeren bekeurd op het parkeerterrein op de Groenewegenstraat ter hoogte van de Gamma voor het onnodig lawaai produceren met hun voertuig.

Na klachten uit de wijk Schoonvelde Oost, is de politie ruim 14 dagen voorafgaande van het uitdelen van de bekeuringen, waarschuwend te werk gegaan. Maar dit werd door de hangjongeren niet serieus genomen. Dit met het gevolg dat de politie afgelopen week bekeuringen heeft uitgedeeld. De overlast bestaat vooral uit harde muziek, gassen met de auto’s en rijden met gierende banden. Het probleem doet zich al een geruime tijd voor. Graag vinden gemeente en politie een andere plek voor de jongeren, waar ze hun gang kunnen gaan en waar niemand last van ze heeft. Dit is ook voorgelegd aan de jongeren.

2 gedachten over “‘Lawaai jongeren’ bekeurd op Groenewegenstraat

 • 19 februari 2019 om 10:49
  Permalink

  Graag vinden de gemeente en politie een andere plek voor die jongeren? Wat is dat voor iets belachelijks? Alhoewel: maak een geluidsdichte box (niet al te hoog) waar ze met hun auto’s net inpassen. Dan alles dicht zodat er geen geluid kan ontsnappen. Dan mogen ze hun gang gaan.

  Voor nu: dagelijks controleren en bekeuren indien overtredingen plaats vinden!

 • 19 februari 2019 om 16:32
  Permalink

  Had exact dezelfde gedachte als Siepel, ze gaan het 2 weken aanzien dan bekeuren en als zoet makertje gaan ze een andere locatie zoeken, echt hier maak men zich als gezagsdrager toch echt onsterfelijk belachelijk mee.

  En zo zie je maar weer veel lawaai en overlast, waarschijnlijk ook nog wel een grote bek en je krijgt alles voor elkaar, de wereld op zijn kop.

Geef een reactie