HZVV te sterk voor vv Gorecht

Haren: Koploper HZVV had vandaag op papier een ‘eenvoudige’ uitwedstrijd op papier staan, tegenstander was VV Gorecht in Haren. Gorecht verkeerd in de onderste regionen (15e) en moet vechten voor elk punt.

De thuisclub begon met overtuiging en veel inzet wat al in de 4e minuut zorgde voor de 1e gele kaart zorgde na een charge op Jan Hup. De beste kansen waren in het eerste kwartier voor de thuisclub maar meer dan een schot tegen de lat werd niet bereikt. De aanvallers van HZVV konden de eerste helft weinig afdwingen hetgeen leidde tot een 0-0 ruststand.

In het begin van de tweede helft had HZVV op voorsprong moeten komen na een opgelegde kans voor Fabian Stevens maar deze schoot de bal recht op de doelman van Gorecht. Kort daarna tikte dezelfde doelman de bal uit de linker benedenhoek. In de 53e minuut moest de doelman zijn meerdere erkennen in Romano Djababoe die een afgemeten voorzet van Daan Wijma, kon inkoppen. In de 69e minuut viel de beslissing toen een doorgebroken Luke Millar de val in het lege doel kon schuiven 0-2. In de laatste minuut maakte Djababoe zijn tweede doelpunt van de middag en bepaalde de eindstand op 0-3.