Algemeen

Het Palet steekt speelgoedbank ”Robin Hood’ hart onder de riem

Hoogeveen: Op donderdag 14 februari overhandigde de leerlingenraad van basisschool Het Palet stichting Speelgoedbank Robin Hood een cheque. Deze cheque is bedoeld om de speelgoedbank een hart onder de riem te steken.

Het geld werd al bij elkaar gebracht tijdens de jaarlijkse kerstviering van de school maar dus vandaag aangeboden aan een vrijwilliger van de stichting. Hiervoor kwam Milena Slomp van de stichting naar Het Palet.

Rond de kerstdagen was er in het nieuws dat de huidige locatie van de speelgoedbank aan de Griendtsveenweg 1 gesloopt zou worden en dat de stichting op zoek moest naar een nieuwe locatie. Dit nieuws leidde ertoe dat de school op het laatste moment besloot om tijdens de kerstviering in de kerk te collecteren voor de stichting. Aan deze oproep werd door de ouders ruim gehoor gegeven. De collecte bracht het bedrag van € 182,35 op

“Als school hopen we dat de stichting snel een nieuwe locatie zal vinden en de speelgoedbank op korte termijn weer open kan voor iedereen die er gebruik van zou willen maken.” Aldus Harm Jan Zomer, locatiedirecteur van Het Palet.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: