Simon & Garfunkel tribute en Van der Laan & Woe in de Tamboer

Hoogeveen – Donderdag 14 februari klinken er Sounds of Silence door De Tamboer tijdens Simon & Garfunkel Acoustic. Jop Wijlacker en Dennis Kolen halen samen jeugdherinneringen op met akoestische uitvoeringen van de mooiste Simon & Garfunkel songs.

Een avond met sfeervolle beelden, spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen. Maar natuurlijk ook harmonieuze samenzang, diepgaande teksten en bekende liedjes als Mrs Robinson, The Boxer, Cecelia, Scarborough Fair en Homeward Bound. De twee mannen ontdekten hun voorliefde voor Simon & Garfunkel tijdens een spontaan akoestisch optreden en brengen Simon & Garfunkel in hun show wel heel dichtbij.

Simon & Garfunkel – Fotograaf Aad Nieuwland

Kaarten voor Sounds of Silence zijn te reserveren via www.detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

 

Op virtuoze reis met van der laan & woe

 

Hoogeveen – Het cabaretduo Van der Laan & Woe doen op vrijdag 15 februari De Tamboer aan met hun voorstelling Pesetas. Het wordt een avond vol totaalcabaret, die bol staat van grappen, scènes en muzikale acts. Wie Niels en Jeroen alleen kent van het satirische tv-programma De Kwis kan beter meteen stoppen met lezen en zo snel mogelijk een kaartje kopen. Want Pesetas is een virtuoze reis door de tijd die je alleen gelooft als je erbij bent geweest.

Van der Laan & Woe- (c) Amy van Leiden

Kaarten voor Pesetas zijn te reserveren via www.detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

Deel dit bericht!

Geef een reactie