Vader en zoon vieren Jubileum bij Otten Transport

Hoogeveen – Henk Akse en Rudi Akse van Otten Transport in Hoogeveen vieren deze maand beiden feest. Vader en zoon vieren allebei een jubileum bij deze firma. Vader Henk Akse werkt deze maand 50 jaar bij Otten Transport. Zoon Rudi is al 25 jaar werkzaam voor zijn werkgever. 

In 1969 begon Henk op 10 februari bij Otten Transport. Aan het begin met zandauto’s en daarna op een truck met dieplader. Henk heeft in zijn leven al veel dingen mogen vervoeren voor Otten. Zo vervoerde hij bomen, heftrucks en zelfs boten. Vader Henk vond dit zijn lust en zijn leven.

Vader en zoon samen voor een trekker van Otten

Rudi de zoon van Henk begon in 1994 voor Otten Transport op 1 februari. Hij begon daar als vrachtwagenchauffeur maar inmiddels verzorgd hij de planning en logistiek op het bedrijf.

Rudi Akse

Het bedrijf Otten bestaat al meer dan 100 jaar en is opgericht door Hendrik Otten. Het bedrijf is opgestart en nog steeds opererend vanuit Hoogeveen. Het bedrijf ligt naast de A28 en A37 wat een ruime mogelijkheid bied door de ideale verbinding naar heel Nederland en Noord Duitsland

Door de jaren heen is het bedrijf flink gegroeid. Maar liefst 60 trekkers en opleggers zijn in het beheer van Otten Transport.

Geef een reactie