Walk&Talk, koffiepauze voor alle werkzoekenden

Bibliotheek Hoogeveen organiseert elke tweede donderdag van de maand Walk&Talk, een bijeenkomst voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk. Tijdens Walk&Talk kunnen werkzoekenden ervaringen delen en contacten leggen. Ook geven deskundigen praktische tips die helpen bij het zoeken naar een geschikte baan.

Op donderdagmorgen 14 februari is het thema ‘Netwerken: herken je bedrijf’. Gastspreker is Henk van den Berg.
Henk van den Berg is onder andere bestuurslid bij The Dutch Gas Turbine Association, eigenaar van Arvick B.V. en eigenaar van Xenergy Services. Arvick B.V. is de winnaar van de Drentse Startup 2018. Het bedrijf uit Hoogeveen is sinds 2014 gespecialiseerd in het gecontroleerd aandraaien van bouten en moeren. Dit Hoogeveense bedrijf heeft een methode bedacht om met behulp van ultrasoon-metingen te testen of bouten en moeren in bijvoorbeeld windmolens goed vast zitten. Xenergy Services leveren Rotating kennis van ervaren Engineers aan hun klanten. Het is een organisatie die op zoek gaat naar oplossingen voor bolting problemen.

Programma
10.15 – 10.20: Welkom
10.20 – 10.40: Presentatie door Henk van den Berg
10.40 – 10.45: Afsluiting centrale gedeelte
10.45 – 12.15: Netwerken, uitwisseling van ideeën en koffie en thee

Voor wie?
De bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een (andere) baan, up to date wil blijven of meer wil weten over solliciteren in de huidige arbeidsmarkt.

Goed om te weten
Deelname, koffie en thee zijn gratis. Je kunt op elk moment binnen lopen. Aanmelden mag, maar hoeft niet. Je aanmelding en vragen kun je mailen aan walkentalk@bibliotheekhoogeveen.nl.
Wanneer?
Elke tweede donderdag van de maand van 10.15 tot 12.15 uur (doorlopende inloop).

Deel dit bericht!

Geef een reactie