MENDO sluit sucesvolle toneelreeks af met af met afterparty

Noordscheschut – Maar liefst vijf keer in twee weken tijd stonden de toneelspelers van toneelvereniging MENDO voor een uitverkochte zaal in Noordscheschut. Het toneelstuk wat de bezoekers dit jaar op het toneel zagen was een stuk geschreven door Herman van der A  en had de titel meegekregen: “De  Gebroeders Baks”  

Jan Baks heeft samen met zijn broer Tinus een autosloperij. Op een dag besluit  Tinus de autohandel in te gaan, iets wat Jan totaal niet ziet zitten. Als Tinus dan  ook nog een maffe verkoper aantrekt, gaan de haren van Jan helemaal  overeind staan. Al met al was weer een hilarisch stuk dat vele lachsalvo’s in de zaal veroorzaakte en bezoekers een grote glimlach op de mond toverde.

Uitverkocht

De laatste voorstelling is traditiegetrouw snel uitverkocht, maar dit jaar was het wel record volgens Pim Boer van Bloemen en cadeau shop het ‘Het Miniatuurtje’. Binnen 2 uur waren de kaarten de deur uit. ‘Ze lagen nog net niet met slaapzakken voor de deur’ aldus Pim. Dat de laatste voorstelling populair is heeft onder ander te maken met de afterparty die aansluitend na de voorstelling begint bij Café Troost in het dorp.

 

 

© Foto: Martin Schonewille

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord