Wijziging dienstregeling per 24 februari 2019

Hoogeveen – Vanaf 24 februari a.s. zijn er op diverse lijnen wijzigingen in de dienstregeling. Voor een aantal lijnen veranderen de vertrektijden en routes, ook zijn er lijnen die vaker gaan rijden. 

Ook kunt u de nieuwe dienstregeling per lijn alvast bekijken. Ga hiervoor naar de dienstregeling, kies uw lijn en kies een datum na 24 februari. De wijzigingen zijn ook al verwerkt in de reisplanner voor reizen na 24 februari.

Wijzigingen dienstregeling per 24 februari 2019

LIJN 22 ASSEN – BEILEN – ZWEELOO (-EMMEN) Lijn 22 vertrekt in Assen tijdelijk van perron C. De bus van 0:32 uur uit Zweeloo vertrekt op werkdagen voortaan negen minuten eerder, om 0:23 uur. Zo is er in Beilen aansluiting op de laatste trein richting Zwolle. In Assen vertrekt de bus van 23:42 uur voortaan om 23:35 uur, om in Zweeloo aan te sluiten op lijn 27 richting Hoogeveen.

LIJN 27 EMMEN – ZWEELOO – HOOGEVEEN De laatste bus van Emmen naar Hoogeveen op werkdagen vertrekt voortaan acht minuten eerder, om 0:09 uur. In Zweeloo sluit lijn 27 daarmee aan op lijn 22 vanuit Assen.

LIJN 31 OMMEN – HOOGEVEEN Lijn 31 rijdt in Ommen volgens een nieuwe route. Vanaf het station in Ommen stopt de bus bij haltes Centrum, Chevallereaustraat, Danteweg en Varsenerdijk. Vanaf halte Emslandweg rijdt lijn 31 de bestaande route.

LIJN 131 BALKBRUG – HOOGEVEEN De vertrektijden in de ochtend en de route tussen Zuidwolde en Balkbrug wijzigen. In Zuidwolde sluit lijn 131 richting Hoogeveen daardoor aan op lijn 34 vanuit de Wijk.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord