Dit weekend Dana Winnner & Laten we eerlijk zijn in De Tamboer

Hoogeveen – De Belgische zangeres Dana Winner brengt op zaterdag 9 februari haar muziek ten gehore in De Tamboer. Muziek is haar grote liefde en tijdens haar theatervoorstelling Eerste liefde… muziek! brengt ze dan ook een ode aan de muziek.

Ze doet dit met schitterende nieuwe songs die ze opdiepte uit de rijke muziekgeschiedenis en waar ze haar eigen unieke touch aan heeft gegeven en natuurlijk speelt ze haar klassiekers en grootste hits.

De kaartverkoop voor deze voorstelling gaat hard. De laatste kaarten zijn te koop via www.detamboer.nl, telefonisch op 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

Laten we eerlijk zijn 

Hoogeveen – Zaterdag 9 februari komt de gloednieuwe, pijnlijk grappige comedy Laten we eerlijk zijn met Owen Schumacher (Koefnoen), Beau Schneider (Hendrik Groen) en Hanneke Drenth (De Grote Drie) naar De Tamboer. Over relatiestress en goede buren. Drie stellen wonen als buren in een gebouw waar van alles aan moet gebeuren. Groot onderhoud dus. Maar als ze besluiten alles eerlijk op tafel te gooien blijkt dat niet alleen het gebouw, maar ook hun eigen relaties een stevige opknapbeurt kunnen gebruiken.

Burenstress

Want hoe die jongens van tweehoog je totaal negeren in het trappenhuis is tekenend voor de manier waarop het huis gillend achteruit gaat. Letterlijk. Want ook de stem van zij op één hoog laat de ruiten springen. En dan willen ze ook nog eens een groepsapp. Gewoon bij elkaar gaan zitten om de boel eerlijk uit te praten: ho maar. Laten we eerlijk zijn: er is geen ergere stress dan burenstress. Relaties gaan er bijna aan onderdoor, want “misschien is zeiken over de buren nog wel het enige wat ons bindt”.

Laten we eerlijk zijn – (foto Peggy de Haan)

Kaarten zijn te koop via www.detamboer.nl, telefonisch op 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord