Kwiek bouwt aan het teamgevoel

Hoogeveen – Zondag om 16 uur stond de handbalwedstrijd tegen het studenten team uit Groningen pas op de planning. Een erg laat tijdstip in het weekend dus tijd om er iets van te maken.

Dégust in Hoogeveen nodigde het team uit voor een lunch. Dit prachtige gebaar werd door de teamleden erg op prijs gesteld en we willen de werkgever van onze keepster dan ook van harte bedanken voor deze uitgelezen mogelijkheid om aan het teamgevoel te werken.
Omdat we met de nieuwe bidons van Adviesgroep Mulderij toch nog een filmpje nog moesten maken kon dat ook mooi terwijl we de overheerlijke lunch ons lieten smaken.

Na al dit goeds was het tijd om naar Groningen af te reizen. In een iets te muffe hal was de vloer te glad. Dit komt omdat de basketbal wedstrijd voor ons op een half veld gespeeld wordt en de tribunes dan op de middenstip van een handbalveld gezet worden. Oppassen voor blessures dus.
Vorige keer ging het tegen het studententeam niet al te best en de opdracht was dan ook simpel. Niet te ver uit in de verdediging laat hun er maar voor moeten werken. En neem in de eigen aanval de tijd om een mooie aanval uit te spelen. Ga niet mee in hun hoge tempo.
Zo gezegd zo gedaan en na 1-1 werd het na 3-7 en 9-18 ruststand al duidelijk dat de ongelijke strijd alleen op kleine punten gewonnen kon worden. Een mooie stop of een tegengehouden aanval. Een patroon van Kwiek wat lekker liep, een onderschepte bal. Het waren die kleine dingen die ons het gevoel gaven dat we naar kunnen gepresteerd hebben. Een prima leermoment waarin we gezien hebben dat het team zich ook over dit soort wedstrijden heen kan zetten. 60 minuten lang knokken voor wat je waard bent.
Prima gedaan dames.
De uitslag was 33-15 voor de Cirkeltijgers. Volgende week het andere Groningse studententeam. Die komen op zondag om 13:45 uur naar Hoogeveen.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord