Waterpolotoernooi voor basisscholen

Hoogeveen – ZPC Hoogeveen en Sportief Hoogeveen organiseren het waterpolotoernooi voor basisscholen in de gemeente Hoogeveen. Dit jaar worden ook de scholen uit gemeente De Wolden uitgenodigd. Het toernooi in zwembad De Dolfijn is voor de groepen 5 en 6 op zaterdag 2 maart en voor de groepen 7 en 8 op zaterdag 9 maart.

AANMELDEN

Teams kunnen zich aanmelden via www.actiefjonghoogeveen.nl, de inschrijving sluit op vrijdag 15 februari. Ieder team bestaat uit minimaal vijf en maximaal zeven kinderen. Er wordt gespeeld met gemengde teams (jongens en meisjes). Er kunnen per toernooi maximaal acht teams meedoen.
Waterpolotoernooi voor basisscholen

MEETRAINEN

Het is mogelijk om voorafgaand aan het toernooi een keer met de waterpolopupillen van ZPC Hoogeveen mee te trainen. Deze trainingen vinden plaats op de maandagen 18 februari, 25 februari en 4 maart van 19.00 tot 20.00 uur. Aanmelden kan tot 15 februari via www.actiefjonghoogeveen.nl.
Zijn er vragen? Dan kunt u contact opnemen met Saskia Nieborg van ZPC Hoogeveen via scholentoernooi@zpchoogeveen.nl of telefonisch op 06-29080653

Geef een reactie