Jans en Alie van der Weide 60 jaar getrouwd

Hollandscheveld – Het echtpaar Jans van der Weide (84) en Alie van der Weide-Rundervoort (81) waren op maandag 28 Januari, 60 jaar getrouwd. Namens de gemeente Hoogeveen bracht Wethouder Steenbergen hun de gelukswensen.

Jans werd geboren op 16 Juni 1934 te Nieuwlande, als achtste kind van een gezin van 12. Alie werd geboren op 29 Maart 1937 te Hoogeveen als enigst kind.
Zij hebben elkaar leren kennen, zoals zovelen vroeger, op de Hoofdstraat in Hoogeveen. In 1959 zijn ze in het huwelijksbootje gestapt. Na hun trouwen zijn ze in Hoogeveen gaan wonen. Jans werkte bij Magirus Deutz. Alie werkte als kapster en later in het ziekenhuis Bethesda als interieurverzorgster.
Na 25 jaar in Hoogeveen te hebben gewoond zijn ze verhuisd naar Hollandscheveld waar ze een boerderij zijn begonnen. Tot op heden wonen ze hier nog zelfstandig; in redelijke goede gezondheid. Ze kregen 2 zonen, 5 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen en de derde wordt in mei verwacht. Het bruidspaar geniet van hun gezin en zijn dankbaar om dit diamanten jubileum samen te vieren.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord