Algemeen

Scholieren zijn VIP’s tijdens open avonden RvEC

Hoogeveen – Glunderend stapten veel groep 7- en groep 8-scholieren de indrukwekkende KARgo!-limousine binnen. Tijdens de open avonden van het Roelof van Echten College (RvEC) werden bezoekers in stijl vervoerd naar KARgo!, het opleidingscentrum voor de vmbo-richting Mobiliteit & Transport. Een enthousiaste groep 8-leerling vertelt: “Ik vond het heel gaaf om net als beroemdheden in de limo te zitten. We kijken nu rond op de werkplaats van KARgo! en de limousine brengt ons straks weer terug naar locatie Voltastraat. Supervet!”

Donderdag- en maandagavond organiseerde het RvEC open avonden voor basisschoolleerlingen en hun ouders. Honderden bezoekers kwamen sfeer proeven op locaties Bentinckspark (mavo, havo, atheneum en gymnasium), Voltastraat (vmbo en praktijkonderwijs) en KARgo! (vmbo, richting Mobiliteit & Transport). De scholieren namen overal een kijkje en konden al hun vragen stellen. Samen met RvEC-leerlingen deden ze veel leuke activiteiten in de lokalen en voelden ze zich al even brugklasser.

Open lesmiddag: 13 februari
Op woensdag 13 februari kunnen groep 8-leerlingen een hele middag het brugklasleven meemaken. Het RvEC organiseert dan een open lesmiddag. Tijdens deze middag volgen scholieren een aantal lessen die volgend schooljaar op het rooster staan. Een perfecte manier om te ontdekken of je je thuis voelt op het RvEC. Meer informatie over het aanmelden voor de open lesmiddag: www.rvec.nl.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: