Thrianta ontvangt NQL

Aankomende zaterdag speelt de ittica formatie een thuiswedstrijd tegen NQL uit burdaard (fr). De hoogeveeners willen de overwinning van vorige week een goed gevolg geven.

De gasten bezetten op dit moment de vijfde plaats. Ze hebben twee keer gewonnen en één keer gelijk gespeeld, de andere twee wedstrijden gingen verloren. Afgelopen zaterdag heeft ook NQL hun wedstrijd gewonnen. Dus beide ploegen willen aan een serie overwinningen beginnen.

Vorig seizoen hebben de clubs ook tegen elkaar gespeeld. Deze twee wedstrijden wisten de hoogeveeners niet te winnen. Ondanks deze nederlagen haalde Thrianta wel de titel binnen op het veld.

De wedstrijd bal wordt aankomende zaterdag aangeboden door Michael Steenbergen video producties. Dit nog jonge bedrijf is gespecialiseerd in in het maken van promotiefilms, reportages, instructievideo’s, vacaturefilms, concertregistraties, bioscoopreclames, aftermovies en korte documentaires.

De wedstrijd zal zo als alle thuis wedstrijden in het activum gespeeld worden. Team van de week is de D2. Deze ploeg zal om 16.35 mee oplopen voor de presentatie van de ploegen.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord