Morgen start het Nationaal Theaterweekend 2019

Hoogeveen: Morgen is het zover, dan start het Nationaal Theaterweekend 2019! Rondom de vier voorstellingen zijn er allerlei leuke randactiviteiten!

Op vrijdagavond 25 januari is er rondom de voorstelling Leer van Fred Live! (Uitverkocht!) van 18.30 tot omstreeks 00.00 uur een gezellige Ladies Night. Verschillende lokale/regionale ondernemers staan hier om hun producten/diensten te promoten. Er wordt afgesloten met een gezellige muzikale after party. De Ladies Night is gratis toegankelijk, ook voor iedereen die geen ticket voor Fred van Leer heeft kunnen bemachtigen.

Op zaterdagmiddag 26 januari kunnen bezoekers een kijkje nemen achter de schermen en genieten van een muzikale verrassing tijdens de Backstage Tours. De aanvang van de tours is om 14.00 tot 15.30 en van 14.30 tot 16.00 uur. De tickets zijn inmiddels uitverkocht!

Op zaterdagmiddag 26 januari vindt er vanaf 17.00 uur een Middeleeuwse Maaltijd plaats in de Foyer, voorafgaand aan de voorstelling De Brief voor de Koning 8+. Gasten kunnen genieten van een heerlijke maaltijd en worden in Middeleeuwse stijl ontvangen. Deze activiteit is uitverkocht!

Op zondagmiddag 27 januari van 13.00 tot 17.00 uur is het Peuterfestijn 2+. Op het programma staan verschillende minishows van o.a. Dora & Diego en Fien & Teun, meet & greets met o.a. Paw Patrol en Peppa Pig, de Sprookjesverteller en meer! Kortom, het belooft een leuke middag te worden voor jong (én oud).

Deel dit bericht!

Geef een antwoord