200 werknemers fokker leggen werk neer

Hoogeveen – Donderdagmorgen schreven een kleine 200 medewerkers zich in theater de Tamboer in voor de zesde stakingsronde bij het bedrijf. Daarmee blijkt dat de actiebereidheid en ontevredenheid nog steeds groot is onder het personeel.

Ook deze keer zal het werk 24 uur neergelegd worden in de strijd om een nieuw CAO. Vakbonden FNV en CNV voeren nu al ruim acht maanden actie voor een nieuwe cao. Hun eisen van onder meer 3,5 procent loonsverhoging en voorkomen van een 12 urige werkdag vinden weinig vruchtbare bodem bij de werkgevers . Mensen moeten zich er niet door laten intimideren door de werkgever was een oproep van Marijke Eggengoor van FNV. De geruchten in het roddelcircuit gaan dat fokker opdrachten misloopt door de stakingen.

Deel dit bericht!

Een gedachte over “200 werknemers fokker leggen werk neer

  • 24 januari 2019 om 12:48
    Permalink

    Dat is het eerste waar een werkgever altijd begint te roepen dat er opdrachten worden misgelopen. Maar lijkt mij dat als je met iemand in gesprek bent voor een opdracht, die opdracht niet meteen dezelfde dag wordt gemaakt. Wordt tijd dat werkgevers werknemers weer eens gaan waarderen. Denk dat de directie daar ook nooit op de werkvloer komt waar de handen wapperen want dat is echt werk en dat vinden dat soort mensen maar vies

Geef een antwoord