Gesmolten sneeuw op dak verraad hennepkwekerij

Hoogeveen – Een hennepkweker uit Hoogeveen liep vanochtend op een klassieke manier tegen de lamp. Het dak van zijn huis verraadde de groene vingers van de bewoners; er lag minder sneeuw op dan bij de buren.

De politie kreeg een melding vanuit de Röntgenhof in de wijk Schoonvelde. Buurtbewoners klaagden al eerder over stank in de buurt. De plek op het dak was voldoende om nu binnen te vallen want de politie hield de woning al langer in de gaten. Op de bovenverdieping werd een kwekerij met ± 300 planten en gedroogde planten, aangetroffen. De ontmanteling is op dit moment gaande.

Het is nog onduidelijk of de bewoners, een gezin met een kind, de woning moeten verlaten.

 

Foto’s: 112hoogeveen.nl en capturedbymark.nl

 

Deel dit bericht!

5 gedachten over “Gesmolten sneeuw op dak verraad hennepkwekerij

 • 23 januari 2019 om 15:38
  Permalink

  Mooi, aanpakken dat tuig. Over het algemeen wordt er slecht omgespongen met het gebruik van electra waardoor er gevaarlijke situaties ontstaan.

 • 27 januari 2019 om 19:52
  Permalink

  Als bewoner (van Schoonvelde oost) in de onmiddellijke nabijheid van het bewuste adres, begin ik langzamerhand grote moeite te krijgen met het in Nederland gevoerde vluchtelingenbeleid. En in het bijzonder dat de gemeente Hoogeveen die met de van boven oplegde problemen worden opgezadeld, niet de directe mogelijkheid heeft, om drugspanden te sluiten, die door statushouders worden bewoond.
  Het is schrijnend dat in zoals in dit geval asielzoekers die door de Nederlandse samenleving met open armen worden ontvangen, misbruik wordt gemaakt. Zoals ook in dit geval, waarin een woning van bijna € 600 p/m compleet ingericht met als extra toevoeging voor hun een gemonteerde traplift met voorrang werd toegewezen. Waarom heb ik moeite… ook als voorbeeld in de buurtschap, een 66-jarige die vanaf zeer jeugdige leeftijd altijd in Nederland heeft gewerkt, door een ongewilde situatie (ongeluk) in de WAO is beland, enorme moeite heeft om de eindjes aan elkaar te knopen, plat weg gezegd, aanwijsbaar te kort komt. Volgens de thans heersende maatstaven zou hij zich zondemeer financieel kunnen redden, de praktijk is dat door aanvullende zorg en niet vergoede medicijnen maandelijks een groot probleem is geworden.

Geef een antwoord