Berry Beuker stopt als Hoofd Jeugd Opleiding VV Hoogeveen

Hoogeveen – Berry Beuker heeft aangegeven met onmiddellijke ingang te stoppen bij v.v. Hoogeveen. Berry had al aangegeven na 4,5 jaar actief te zijn geweest bij de jeugd per 1 januari te stoppen als Hoofd Opleiding, maar was in eerste instantie bereid tot het einde van het seizoen betrokken te blijven bij de jeugdafdeling. Hij krijgt nu echter de kans om als hoofdtrainer bij VCG uit Geesbrug aan de slag te gaan en wil al zijn aandacht daarop richten.

‘Ik ben blij met wat we de afgelopen jaren met z’n allen bereikt hebben en kijk met een goed gevoel terug op de vele mooie momenten die we samen beleefd hebben. VV Hoogeveen blijft mijn club en die staat gelukkig weer helemaal op de kaart. Ik hoop dat dat een positief vervolg krijgt.
Het loopt nu echter zo dat voor zowel de club als voor mij een nieuwe periode aanbreekt,’ aldus Berry.
‘We zijn Berry zeer dankbaar voor hetgeen hij voor onze club heeft betekend en wensen hem veel succes met zijn nieuwe uitdaging’, aldus voorzitter Carlo van der Weij. ‘Hij heeft de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan de verdere ontwikkeling van onze jeugdafdeling. Daarnaast heeft hij als trainer van Jong Hoogeveen een positieve bijdrage geleverd in de doorstroming van de jeugd.’

Onlangs werd al bekend dat oud-spits Marco de Grip met ingang van het nieuwe seizoen de taak van Hoofd Jeugd Opleiding op zich zal nemen.

Geef een reactie