Getuigen gezocht steekincident, ook overval in Helios

Hoogeveen: Donderdagavond, 17 jan. rond 21.15 uur, heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Sperwerlaan te Hoogeveen waarbij het slachtoffer gewond is geraakt aan zijn arm en van enkele goederen beroofd is. De aan- leiding van dit steekincident is niet duidelijk geworden, er zijn ook nog geen aanhoudingen verricht. De dader zou zijn weggefietst richting de BP aan de Mr. Cramerweg in Hoogeveen. Het slachtoffer is weer ontslagen uit het ziekenhuis.

Ook beroving en bedreiging met mes in de Helios

Het slachtoffer gaf het volgende signalement van de dader:
– Blanke jongen;
– Tussen de 170 en 180 cm lang;
– Zwarte trainingsbroek;
– Zwarte hoody, capuchon en zwarte pet.

Na het steekincident kregen de politie informatie dat er op de Tamboerlaan rond 21.00 uur onrust is geweest. Later kwam de melding een melding dat er ook in de Helios, vlak voor of na het steekincident een beroving had plaats- gevonden waarbij het slachtoffer werd bedreigd met een mes. De politie onderzoekt of er een verband is met het steekincident.

Ook heeft de politie gisteravond al meerdere getuigen gesproken ter plaatse of via social media, maar desondanks wil men graag in contact komen met mensen die ook iets hebben gezien of gehoord wat verband kan houden met het steekincident, de onrust op de Tamboerlaan of de beroving in de Helios.

Weet u meer, of hebt u een vermoeden wie de dader is? Neem dan contact met ons op via een PB, 0900-8844 of kom langs op het bureau in Hoogeveen. Wilt u anoniem blijven bel dan 0800-7000. Vergeet niet het kenmerk 2019015823 te vermelden.

Zie ook: Oproep Burgernet i.v.m. steekpartij Wielewaal

Gewonde bij steekpartij Wielewaal Hoogeveen (video)

Deel dit bericht!

Geef een antwoord