Foto: pixabay
Algemeen

Meezingen in Scala leerkrachtenkoor Zuidwolde

Meppel/Hoogeveen – Scala Centrum voor de Kunsten start op 23 januari een nieuw leerkrachtenkoor in Zuidwolde. Leerkrachten uit heel Drenthe die mee willen zingen, kunnen zich nog aanmelden via www.ontdekscala.nl.

In de 8 bijeenkomsten onder leiding van vakdocent Yoanique Hillen draait het om stemgebruik en andere vaardigheden om met de klas te zingen. Tijdens de lessen zingen de deelnemers eigentijds volwassen repertoire en ontvangen ze repertoire waar ze in de klas mee verder kunnen. De bijeenkomsten vinden plaats op woensdag van 15.00 tot 16.00 uur in CBS De Heidevlinder. Op 27 maart sluiten ze de lessenreeks af met workshopdag zang.

Deskundigheidsbevordering
Met veel plezier en enthousiasme zijn Scala, ICO, K&C en de Kunstbeweging vorig jaar gestart met leerkrachtenkoren in Meppel, Assen, Emmen en Noordenveld. Wegens het succes komt er dit jaar een vervolg. Doel van de koren is om de deskundigheid van de deelnemers te bevorderen en muziek in de klas te stimuleren. Zowel individuele leerkrachten als teams kunnen zich aanmelden. Er wordt gewerkt met nieuw repertoire, dus ook leerkrachten die al eerder meezongen zijn van harte welkom.

Geef een reactie