Amusement

Ingeborg Elzevier & Maurice Mulderij in De Tamboer

Hoogeveen – Actrice Ingeborg Elzevier viert haar zestigjarig toneeljubileum dit weekend in De Tamboer met de bitterzoete komedie Genoeg nu over jou.

Genoeg nu over jou!

Ze doet dit zaterdagavond 19 januari in het gezelschap van de innemende Peter Tuinman en Annick Boer, die met haar komische talent in de thrillerkomedie Aquarium schitterde. Het toneelstuk werd speciaal geschreven voor dit drietal door Magne van den Berg, één van de grootste toneelschrijftalenten van dit moment.

Moeder-dochter relatie  

ls de dochter des huizes haar man verliest is de vraag wie daar het meeste onder lijdt: de dochter of haar moeder? De dochter is in staat haar leven weer op te pakken, maar de moeder blijft hangen in diepe rouw. Maar was de relatie tussen schoonmoeder en –zoon wel zo hecht? En hoe staat de (schoon)vader in dit verhaal?

Fotograaf Piek

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.detamboer.nl, telefonisch op 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

 

Maurice Mulderij over de (on)zin van liefde

 Hoogeveen – Hoogevener Maurice Mulderij speelt zaterdagavond 19 januari zijn show De (on)zin van liefde in De Tamboer. In deze theatervoorstelling combineert de Love Coach, liedschrijver, zanger en pianist zijn talenten. Een avond vol scherpe en confronterende analyses, herkenbare en humoristische verhalen en melancholische, breekbare liedjes. Maurice wordt muzikaal begeleid door Harry Bijl en Kees Jan Tanger.

Beruchte uitspraken

Eén van Maurice’ uitspraken: ”Mannen zijn als een voetbalclub, vrouwen zijn als een trainer’’. Heeft deze jonge love coach (32 jaar) het met zijn prikkelende stellingen bij het rechte eind? Hij houdt er in elk geval een uitgesproken mening over de liefde op na. Krijgt hij zijn liefdevolle publiek mee of keert het zich juist tegen hem?

Fotograaf: Jaap Reedijk

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.detamboer.nl, telefonisch op 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

 

Geef een reactie