Algemeen

CJG kenniscafé voor professionals en vrijwilligers

Hoogeveen –  Heeft u binnen uw sportteam, klas, zorginstelling of omgeving te maken met een jongere die volgens u extra zorg nodig heeft? Meldt u zich dan aan voor het CJG kenniscafé plus!

Op 5 februari houdt het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) een gratis kenniscafé + voor iedereen die werkt met kinderen en jongeren in Hoogeveen. Professionals en vrijwilligers, iedereen is welkom. De focus ligt tijdens dit kenniscafé op signaleren, verbinden en voorkomen.

PROGRAMMA

Er is een veelzijdig programma samengesteld, boeiend voor iedereen die met jeugd werkt. Er zijn presentaties van mensen uit het werkveld, zoals een fysiotherapeut, een kinderarts, een praktijkondersteuner en een schoolmaatschappelijk werker.
U krijgt een lunch aangeboden, de ideale gelegenheid om te netwerken met andere professionals.
U kunt uw kennis bijspijkeren over de werkwijze van de Drentse Verwijsindex (DVI) en de meldcode. Verschillende aanbieders zijn aanwezig om hun preventieve aanbod toe te lichten. En opvoedkundige Marina van der Wal, bekend als puberexpert, geeft een lezing: ‘Vertalen voor gevorderden’.
AANMELDEN

Deelname is gratis. U kunt zich tot 29 januari aanmelden door een mail te sturen naar: m.van.ee@dewoldenhoogeveen.nl. Eventuele dieetwensen kunt u in uw mail doorgeven. U ontvangt een bevestiging van aanmelding.
Wanneer? Dinsdag 5 februari 2019 Hoe laat? 09.00 tot 16.00 uur Waar? De Tamboer, Hoofdstraat 17 in Hoogeveen

Geef een reactie