Vernieuwd steunpunt Woonconcept Hoogeveen

Hoogeveen: Dinsdag 15 januari is het steunpunt van Woonconcept in Hoogeveen feestelijk heropend. De werkplek heeft niet alleen een metamorfose ondergaan qua uiterlijk, maar biedt nu ook de mogelijkheid om samen met alle samenwerkingspartners om op één locatie te werken. Om samen te kunnen focussen op het bieden van de juiste oplossing.

Trotse bewoners

“Ons doel is: alle bewoners zijn trots op hun thuis. Om dat te bereiken, moeten we de krachten bundelen. Met organisaties waarmee we samenwerken voor onze bewoners. Ons vernieuwde steunpunt biedt de ruimte om deze samenwerking te versterken. Op deze manier kunnen we nog beter ons werk doen voor bewoners in Hoogeveen met een sociale huurwoning”, aldus Nicole Peeters, directeur-bestuurder van Woonconcept.

Grenzen vervagen

Peeters roept op om de grenzen te laten vervagen tussen de verschillende organisaties. “We hebben een gezamenlijk doel: het beste voor de bewoners. Met ieder zijn eigen expertise en werkveld. Hoe mooi is het als we letterlijk naast elkaar werken, om zo optimaal gebruik te maken van die expertises.”

Samenwerken

Woonconcept werkt veel samen met onder andere de gemeente Hoogeveen, SWW, de politie, bewonerscommissies, huurdersvereniging en andere woningcorporaties. Het vernieuwde steunpunt fungeert als gezamenlijke werkplek en ontmoetingsplek. Samenwerkingspartners zijn welkom om op deze locatie te werken zodat overleg gemakkelijk is en natuurlijk verloopt. Ondersteuning aan de bewoners wordt zoveel mogelijk bij hen thuis geboden, in hun eigen vertrouwde omgeving.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Marien Schouls

Deel dit bericht!

Een gedachte over “Vernieuwd steunpunt Woonconcept Hoogeveen

  • 17 januari 2019 om 17:01
    Permalink

    Het zou misschien wel handig zijn als de locatie van het steunpunt zou worden vermeld.

Geef een antwoord