Wordt Sportpaleis Hoogeveen “De Beste van Nederland”?

Hoogeveen – Sportpaleis Hoogeveen gevestigd aan de Kanaalweg in Hoogeveen is supertrots na het behalen van de Dutch Fitnessaward 2017 – 2018. Zij bleken de beste sportschool van heel Drenthe te zijn.  

Na het behalen van deze titel is er een nieuwe kans voor een grote prijs op hun pad gekomen. Sportpaleis is namelijk genomineerd voor het tv programma De Beste van Nederland. Sportpaleis mag namens Drenthe meedoen aan het programma op RTL 4 de uitzending vind plaats op zondag 20 januari om 16:30 uur.

Sportpaleis is een veelzijdige sportschool doordat hun onlangs de grootste 24/7 fitnesscentrum van Nederland zijn geworden. In heel Nederland kan gebruik worden gemaakt van www.gratisdieten.nl met onder andere het tweede deel van “de ene calorie is de andere niet”  zijn volgens de redactie van RTL de sterkste punten van Sportpaleis.

Bij sportpaleis word je gestimuleerd om te sporten. De 2e persoon krijgt namelijk 50% korting. Geldig voor je broer of zus, je partner of je kind. Zo heb je al een DUO abonnement voor 25 euro per maand en een 24/7 DUO abonnement voor slechts 40 euro per maand. Dit is slechts 20 euro per persoon.

Stem nu op ons,, zodat wij de beste sportspecialist van Nederland worden,,, klik op onderstaande link en breng je stem uit.  Website: De Beste van Nederland

Sporten op RTL4: ‘De Beste van Nederland’

Vanaf zondag 20 januari presenteert RTL 4 het nieuwe seizoen van De Beste van Nederland. In de special “RTL Viert de goede voornemens” laten verschillende sportspecialisten zien hoe je goede voornemens om kerstkilo’s kwijt te raken vol kunt houden. Vloggers Daphne Bogaert, Lieke van der Plas en Julian Klop zijn door de redactie op pad gestuurd om bij verschillende sportscholen en personal trainers een kijkje te nemen. De kijker thuis bepaalt wat hun favoriete vlog is door te stemmen op de website van De Beste van Nederland. De uitzending wordt gepresenteerd door Kevin Brouwer en Lieke van der Plas.

Met ‘De Beste van Nederland’ slaat Stay in Touch Media een nieuwe weg in op het gebied van televisie maken. Het klassieke bereik van RTL 4 en de kracht van online en social media zorgen samen voor een sterk platform. Met de inzet van vlogs, krijgen de video inzendingen een extra persoonlijk karakter. “Vloggen zorgt ervoor dat je de doelgroep een persoonlijk en laagdrempelig kijkje geeft in wat je doet.”, aldus producent en presentator Kevin Brouwer. “Een vlog is authentiek, menselijk en inspirerend, en daarom de perfecte manier om storytelling toe te passen. Professionele editors en de voice-over van Edwin Noorlander van Radio 538 zorgen vervolgens voor de finishing touch.”

Officiële persfoto De Beste van Nederland

Stemmen

Het nieuwe seizoen van ‘De Beste van Nederland’ start op Zondag 20 januari ca. 16.30 uur op RTL 4 met daarin de beste sportscholen en personal trainers. Na afloop kunnen kijkers de vlogs rustig terugkijken op RTL XL. Via de poll op www.rtl.nl/debestevannederland kan er direct gestemd worden op hun favoriete vlog. De poll opent op Vrijdag 11 januari om 12.00 uur en sluit op Vrijdag 8 maart om 12.00 uur.

Reguliere uitzending: zondag 20 januari 2019 16.30 uur.
Herhaling 1: zaterdag 26 januari 2019 08.30 uur.
Herhaling 2: zondag 27 januari 2019 16.30 uur.
Bekendmaking winnaars De winnende vlog wordt bekend gemaakt in een live-uitzending op de Facebookpagina van De Beste van Nederland: https://www.facebook.com/debestevannederland.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord