Amusement

Barrel Challenge Wintertour 2019 in Regioradio

Hoogeveen -Het lijkt het begin van een sprookje maar dat is het niet. Het programma RegioRadio zal donderdag 17 januari om 18.00 uur aandacht besteden aan Team Knabbel (Kars Brouwer) en Babbel ( Hans Bruinsma).

Dit team uit Krakeel zal binnenkort met de Eikelmobiel (een oude Volvo) vertrekken naar Scandinavië om daar mee te doen aan de Barrel Challenge Wintertour 2019. Ze hopen zelfs het Noorderlicht te zullen zien. Of dat gaat lukken is de vraag maar donderdag gaan we horen hoe mensen op dit soort ideeën komen.

Om 18.30 uur is er een interview met mensen Spoor- en Modelbouwclub De Stoomfluit. Al sinds 1968 bestaat SMC De Stoomfluit te Hoogeveen, een club bestaande uit de meest uiteenlopende modelbouwers, zoals verzamelaars, elektronicaliefhebbers, treinenbouwers, bomenbouwers, huizenbouwers enzovoort. Op 26 januari houdt de Stoomfluit weer een Modelspoorbeurs in Ontmoetingscentrum De Vredehorst Hoogeveen Zuidwoldigerweg 32 7998 AD Hoogeveen van 10 tot 15 uur.

Heeft u nieuws uit uw dorp of wijk en wilt u daarover komen vertellen op de radio? Stuur een mail naar redactieregioradio@gmail.com
RegioRadio is is iedere donderdag te beluisteren van 18.00 uur tot 19.00 uur via de radio op 106.8fm in de ether en 104.1fm op de kabel. U kunt online luisteren via www.radiohoogeveen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen