Duurzaam Groen, nu echt doen!

Hoogeveen – Op 20 maart 2019 vinden de verkiezingen voor de Provinciale Staten plaats. De afdeling GroenLinks Hoogeveen start zaterdag 19 januari 2019, als eerste in een provinciale estafette, met een inspirerend en gezellig campagneprogramma. We zijn die dag te gast bij Cosis, Bentincslaan 78 in Hoogeveen.

Aanvang is 10.30 uur. De inloop is vanaf 10 uur. Tijdens het ochtendprogramma kun je genieten van een presentatie over duurzaam bouwen door Kristian Maters. Bart Pijper zal vertellen over zijn wandelingen door de prachtige Drentse natuur. Tot slot zal Statenlid Henk Nijmeier ons informeren over het verkiezingsprogramma van GroenLinks Drenthe en de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen.
Het campagneteam van GroenLinks zal ’s middags deur aan deur het gesprek aangaan met inwoners van Hoogeveen.
Het afdelingsbestuur en campagneteam nodigt je van harte uit de bijeenkomst bij te wonen. In verband met de beschikbare capaciteit wel graag van tevoren opgeven. Dit kan door een mailtje te sturen naar: secretaris-hoogeveen@groenlinks.nl
No time to waste.

Het klimaat staat er treurig voor. Terwijl de noodklok luidt, is er weinig bereikt op de klimaatconferentie in Katowice. Zo kan het niet langer.
Daarom is groen de inzet van onze campagne.
We hebben duidelijke groene standpunten, organiseren groene verkiezingsacties, delen groene folders en flyers uit. Spreekt dit je aan? Kom dan ons campagneteam versterken (ook als je geen lid bent van GroenLinks). Aanmelden kan via het eerdergenoemde emailadres. Sta op en kom ook in actie!

Deel dit bericht!

Geef een antwoord