VVD wil opnieuw grootste partij in Drenthe worden

Regio – Waar de partij tot nu toe nog voorzichtig was met uitspreken van haar ambitie, mag iedereen het nu weten. De VVD wil opnieuw de grootste in Drenthe worden. Dat zei lijsttrekker en gedeputeerde Henk Brink tijdens de nieuwjaarsreceptie van de partij.

“Als politicus hoef je mensen geen gouden bergen te beloven. Je kan maar beter gewoon eerlijk zijn: Drenthe is al hartstikke mooi. Maar er zijn ook dingen die beter kunnen. En daarvoor wil ik de komende tijd de mouwen opstropen. ”

Voluit Voor Drenthe
Met de slogan Voluit Voor Drenthe wil de partij aangeven dat niet zij, maar de inwoners van Drenthe centraal staan. “Of dat nou de bakker in Beilen, de accountant in Assen of de elektricien in Emmen is. Samen houden we deze provincie leefbaar en mooi.” Als eerbetoon aan die Drenten presenteerde de VVD een versie van hun verkiezingsprogramma in het Drents.

De VVD wil zich richten op meer banen, een goede bereikbaarheid, fijn wonen en een betaalbare energietransitie. “Waarbij we het voor iedereen interessant willen maken om zonnepanelen op zijn dak te leggen. Dat moet voor iedereen betaalbaar worden.”

Formule 1
Brink wond er tijdens de nieuwjaarsreceptie van de partij geen doekjes om. “De Formule 1 moet hier gewoon komen. Daar blijf ik me de komende maanden voluit voor inzetten.” Om dat kracht bij te zetten deelde de partij handschoenen uit met de tekst: ‘Met de VVD op pole position’. “Voor iedereen die de handen uit de mouwen wil steken en samen met ons ook voluit voor Drenthe gaat.”

Deel dit bericht!

5 gedachten over “VVD wil opnieuw grootste partij in Drenthe worden

 • 14 januari 2019 om 09:09
  Permalink

  De partij die alleen maar liegt en bedriegt? En de mensen uitzuigt? Die de zorg helemaal kapot maakt. Bedoelen ze die partij?

 • 14 januari 2019 om 21:01
  Permalink

  Even voor de duidelijkheid, ik ben absoluut geen VVD kiezer en onderstreep dan ook zin van @Waarheid.

  MAAR, ik ben als de dood dat wanneer onze linkse lobby aan de macht komt het voor de Nederlander nog beroerder wordt, wij gaan vervolgens overspoelt worden met nog veel meer van die gelukszoekers.
  En onze belastingen op energie en brandstof zullen tot recordhoogtes gaan stijgen, en dat allemaal onder het mom van duurzaamheid.

  Dat wordt zo langzamer hand een lekker spaarpotje, en als het nou ook nog eens effect zou hebben, maar wij als Nederland zijn een speldenknopje op deze aardbol, maar wij menen de wereld te kunnen redden, tenminste zo doen ze voor.

  Nee of het nu links of rechts is, je wordt genaaid.

  • 14 januari 2019 om 21:49
   Permalink

   Genaaid worden zonder dat ze zoenen, helemaal verkeerd! Maar je hebt helemaal gelijk. Tuurlijk liegt de VVD. Van alles beloven en zodra de zetels zijn verdeeld doen ze gewoon weer waar ze zelf zin in hebben. Maar zo zijn, helaas, alle politieke partijen.

 • 16 januari 2019 om 11:37
  Permalink

  Ook ik ben geen fan van de VVD, maar nog minder van de partijen die alleen maar doen aan populistische pietpraat en geen basis hebben, laat staan een regeerplan…. ja ze hebben een basis, maar dat is alleen maar gestoeld op het laten horen wat een bepaald deel van de Nederlanders graag wil horen en voor de rest zijn ze behoorlijk stilletjes en verdienen hun centen toch wel heel gemakkelijk door alleen maar af en toe te verschijnen en het pluche warm te houden

Geef een antwoord