Amusement

Uitgave Drentse Theaterkrant bezegelt samenwerking

Hoogeveen – Schouwburg Ogterop in Meppel, ATLAS Theater in Emmen, De Tamboer in Hoogeveen en DNK in Assen hebben de handen ineengeslagen om het theateraanbod in Drenthe bij een breder publiek onder de aandacht te brengen. Aanleiding hiervoor is het gedeelde belang om, aansluitend bij andere campagnes zoals ‘Oerprovincie van Nederland’ en ‘Hunebed Highway’, ook het rijke culturele aanbod in de provincie uit te lichten. Daarom valt deze week bij 200.000 huishoudens in de provincie de Drentse Theaterkrant op de mat.

De Theaterkrant is een uitgave die de samenwerking tussen de vier betrokken theaters onderstreept, zowel op het gebied van programmering als marketing. Deze theaters, met een minimale capaciteit van 400 stoelen, hebben voor een krant gekozen en benadrukken dat deze uitgave niet het totale aanbod van de Drentse podia weergeeft.

Nieuwe theaterportal
Om het publiek nog eenvoudiger te bedienen hebben de vier Drentse theaters een ‘theaterportal’ opgezet, van waaruit de sites van alle betreffende theaters te bereiken zijn. De portal verschijnt deze week parallel aan het vallen van de Drentse Theaterkrant en is te vinden op www.drentsetheaters.nl.

Geef een reactie

Aankomende evenementen