Algemeen

Kantlijn: Wie bedenkt het beste ArnoRuttetje?

Dat de marktwerking in de zorg rampzalig uitpakt weet elke inwoner van Dokkum, Lelystad, Stadskanaal en Hoogeveen. Ziekenhuizen vallen om of worden leeggeroofd zoals geldbeluste investeringsmaatschappijen gezonde bedrijven uitbenen om tenslotte het leeggeroofde karkas nog te koop te zetten voor de naïeveling die er een woekerprijs voor wil betalen.

Door Democranarch
VVD politicus Arno Rutte is zo’n naïeveling. Zonder benul van zaken. Een onbenul dus. Dat laat hij in de NRC zien. Hij beweert daar zonder enige gêne “Dat zoveel mensen een budgetpolis hebben, laat zien dat het een goed product is.” Hij heeft het daarbij over een product dat op de rand van het misdadige balanceert en speculeert op de noden van de zwaksten in de samenleving die op zoek zijn naar goedkope polissen. Een product dat verboden zou moeten worden, maar VVD-er Rutte vindt het juist een goed product. Omdat zoveel mensen er intrappen.
De vogelvrije huisarts uit Heerhugowaard reageert op Twitter: “Tja, er zijn ook veel mensen die roken en er te laat achter komen dat het een slecht product is.”
Inspirerend. Laten we er een competitie van maken. Wie bedenkt het mooiste ArnoRuttetje? Ik geef een voorbeeld: Dat zoveel mensen in een sjoemeldiesel rijden, laat zien dat het een goed product is.
U kunt uw ArnoRuttetje indienen onder deze KANTLIJN Doe mee en stel het stuitende onbenul van deze VVD-er aan de kaak.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen