‘Plat op pad’ weer op pad

Nieuw-Moscou – De bekendste toneelvereniging van zuidwest Drenthe begint in januari weer met het nieuwe seizoen. Het nieuwe seizoen had een moeilijke start omdat er eerst een stuk werd ingestudeerd dat na zo’n zes weken nogmaals werd gewogen en te licht bevonden. Het stuk viel de club na diverse keren oefenen zwaar tegen. Daardoor werd er hals over kop een; nieuw stuk uitgezocht en kon er eind oktober opnieuw begonnen worden.

Door veel oefenen, vaak twee keer in de week, hoopt de club op 19 januari tijdens het eerste optreden weer een fantastisch stuk ten tonele te brengen. Dit jaar is het stuk VREEMDE LOGE’S aan de beurt, geschreven door Henk Veen.; Het stuk is een klucht waarin men er tijdens het oefenen wel achter gekomen dat het voldoende stof heeft waarin veel gelachen kan worden. Het gaat over een familie Ramakers en terwijl die familie op visite is wordt er in hun huis ingebroken. De inbrekers vinden er weinig van hun gading maar lezen een brief , waarin staat dat twee oude vriendinnen bij mevrouw Ramakers voor het eerst in lange tijd op bezoek komen. Dan besluiten de inbrekers zich als die vriendinnen te vermommen zodat ze verzekerd zijn van een weekje onderdak en ook nog kost en inwoning toe. Mevrouw Ramakers komt er echter achter en belt haar echte vriendinnen om hulp.

Optredens in dit seizoen zijn in het Buurthuis in Nieuw Moscou op 19 januari, 26 januari, 16 februari, 9 maart, 23 maart, 6 april Kaarten in de voorkoop te bestellen bij rijwielhandel Kleine tel 0528-361292 of bij Seine De Ruiter tel. 0528-362189 5 januari in het Jeugdcentrum in Hollandscheveld Kaarten in de voorkoop te bestellen bij Jaap Hoogeveen Zuideropgaande 51 tel; 0528-3411852 Of bij Manon Hoogeveen 0641-800877. Of ’s avonds voor aanvang vanaf zeven uur. 9 februari in de Tiphof in Schuinesloot, 15 februari in het Knooppunt in Hoogeveen, 23 februari in de Alke in Alteveer

Deel dit bericht!

Geef een antwoord