Hoogeveense Harmonie het traditionele Nieuwjaarsconcert

Hoogeveen – Op 20 januari organiseert de Hoogeveense Harmonie het traditionele Hoogeveens Nieuwjaarsconcert in de foyer van Theater De Tamboer.Zowel het Harmonieorkest als het Leerlingenorkest zullen die middag optreden.

Het Leerlingenorkest zal zeer gevarieerde muziek spelen onder leiding van interim dirigent Wout Eshuis. Het orkest bestaat uit aspirant muzikanten die al diploma’s hebben gehaald en al een eigen concert kunnen verzorgen als voorbereiding op het meespelen met het Harmonieorkest in de toekomst.
Na de pauze is het de beurt aan dat Harmonieorkest onder leiding van dirigent Berjan Morsink. Hij dirigeert de Hoogeveense Harmonie al weer bijna een jaar en de samenwerking is uitstekend te noemen.
Op het programma staat in deze editie van het Nieuwjaarsconcert veel traditionele nieuwjaarsmuziek. Zoals de prachtige ouverture “Wiener Frauen”. Maar ook “An der Schonen blauen Donau”, “Donner und Blitz”en de “Annen Polka” is de Weense bijdrage aan deze matinee. Ook zal er nog andere muziek ten gehore worden gebracht op de wijze zoals men dat gewend is van de Hoogeveense Harmonie.
De entree is gratis en dit Nieuwjaarsconcert wordt aangeboden aan alle inwoners van Hoogeveen en zal om 14.30 uur starten.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord