vv Hollandscheveld legt trainers vast

Hollandscheveld – Voetbalvereniging Hollandscheveld is er in een vroeg stadium in geslaagd om zijn trainersstaf voor 2019-2020 vast te leggen. Zo heeft hoofdtrainer John Kikkert voor twee seizoenen bijgetekend bij vv Hollandscheveld. De trainer, het bestuur en TC zien nog voldoende mogelijkheden om het beste uit de jonge 1e selectie naar boven te halen de komende seizoenen.

John Kikkert: “Ben blij met het in mij gestelde vertrouwen door het bestuur en de TC van vv Hollandscheveld. Zie het echt als een prachtige uitdaging om deze jonge groep stabieler te laten worden. Dit zal natuurlijk met vallen en opstaan gaan gezien de jonge leeftijd van de meeste spelers. Echter de potentie is aanwezig en het is aan ons om deze ten volle te gaan benutten. Echt een mooie uitdaging die er ligt de komende seizoenen.”
Ook de optie in het contract van 2e selectie trainer Geert Prins is na wederzijds overleg gelicht door vv Hollandscheveld. De trainer uit Coevorden gaat daarmee zijn 5e seizoen in bij vv Hollandscheveld. Het bestuur en de TC zijn zeer content met het feit dat de ervaren trainer wederom zijn jawoord heeft gegeven aan de club. Hoewel hij het dit seizoen moet doen met een krappe selectie is de TC druk doende geweest om voor het seizoen 2019-2020 een bredere selectie te garanderen voor het 2e. Dit gegeven en het feit dat hij het ontzettend naar zijn zin heeft bij vv Hollandscheveld heeft Geert Prins doen besluiten er weer een seizoen aan vast te plakken.

Geert Prins: “vv Hollandscheveld is een mooie club om als trainer aan het werk te zijn. De ‘ons kent ons’ mentaliteit is iets wat hier echt leeft. Ook al gaat het dit seizoen wat minder na de promotie van afgelopen seizoen met het 2e, er schuilt genoeg kwaliteit in de jonge groep. Na de winterstop komt oud 1e elftalspeler Jeroen Everts erbij en hopelijk kunnen we de weg omhoog vinden. Handhaving is nu de doelstelling om het volgend seizoen beter te kunnen doen.”
Nadat de huidige trainer van Vrouwen 1 had aangegeven er na het lopende seizoen mee te stoppen moest de TC op zoek naar een vervanger. Het bestuur en de TC zijn dan ook verheugd dat dit gelukt is.
In de persoon van Hollandschevelder Henry Strijker werd er een jonge ambitieuze trainer gevonden. Henry Strijker is geen onbekende binnen de club, want hij voetbalde er in de jeugd en ook heeft hij jaren in het 1e gespeeld bij vv Hollandscheveld. Momenteel is hij voor het 2e seizoen trainer van sc Lutten 2 en bij HH’97 is hij voor het 4e seizoen trainer-coach bij de meisjes. Daarmee denkt de TC een zeer geschikte kandidaat te hebben gevonden in de persoon van Henry Strijker om het damesvoetbal weer een boost te geven de komende twee seizoenen.
Henry Strijker: “Vrouwenvoetbal leeft steeds meer in Nederland en dat is bij vv Hollandscheveld niet anders. Ben dan ook zeer content dat ik voor in ieder geval twee seizoenen aan de slag mag bij Vrouwen 1 van vv Hollandscheveld. Denk dat ze dit seizoen nog zullen stijgen op de ranglijst en zal dan volgend seizoen met die talentvolle groep proberen aan te sluiten bij de prestaties van dit seizoen. Tevens komen er talenten uit de jeugd aan en de uitdaging om die in te passen in het elftal is iets waar ik naar uitkijk.”
Bij de vv Hollandscheveld gaat Patrick v.d. Hoek zijn derde seizoen in als keeperstrainer en ook daar zijn het bestuur en de TC zeer blij mee.
Een trainer voor Vrouwen 2 is het enige waar de vv Hollandscheveld nog naar op zoek is.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord