Gebouw IVN Hoogeveen beschadigd door vandalen

Hoogeveen – De organisatie IVN roept op om uit te zien naar de vandalen die het Struunhuus hebben beschadigd. Het jaar is volgens de organisatie niet zo begonnen als gewenst. 

Het huis is aan de dakrand en pannen beschadigd. Een deel van de boei is door vuurwerk weggeslagen.  Dit betekend voor de organisatie extra werk en ook onkosten. Er zal aangifte gedaan worden van vernieling en de organisatie roept op indien u weet wie de daders zijn hiermee naar de politie te gaan.

Heeft u meer gevallen van vernieling gezien en wilt u ook de daders vinden. Stuur dan een mail met foto’s en info naar onze mail redactie@websitehoogeveen.nl. Ook voor info over de daders van het IVN kunt u mailen naar onze redactie.

Ondanks alles wenst het IVN iedereen een gezond 2019 en hoopt weer vele projecten voor u te kunnen organiseren in 2019.

 

Deel dit bericht!

7 gedachten over “Gebouw IVN Hoogeveen beschadigd door vandalen

 • 1 januari 2019 om 23:53
  Permalink

  Het is eigenlijk wel symbolisch. De natuur is de dupe van vuurwerk-aso’s. De politiek is hiervoor verantwoordelijk, ze hebben de mond vol van duurzaamheid maar een vuurwerkverbod durven ze nog steeds niet aan.

  • 2 januari 2019 om 00:40
   Permalink

   Degenen die deze schade hebben aangericht zijn er voor verantwoordelijk en niemand anders!
   Vermoedelijk is drankmisbruik in dit soort zaken een groter probleem dan vuurwerk!
   Jij hebt je toegezegde politieke carrière niet waargemaakt dus ga nu niet bij alles afgeven op de politiek Deva Daniel Luysterburg!
   Trouwens de beste wensen voor 2019!

   • 2 januari 2019 om 13:52
    Permalink

    @MostMother
    Voor jou ook de beste wensen!
    Ik begrijp je kritiek op mij en in wezen heb je gelijk. Maar het zou ronduit bizar zijn geweest als ik me net na het sluiten van een vredesakkoord met de gemeente nog kandidaat voor de gemeenteraad had gesteld. Ik hoop dat je dit begrijpt.
    Inmiddels is een andere situatie ontstaan en de verhoudingen met de gemeente zijn verslechterd. Je zult hier binnenkort wel meer over horen.

  • 5 januari 2019 om 15:17
   Permalink

   Drugs zijn ook slecht, ook voor het milieu. Laten we dat ook gaan verbieden, ow wacht …

 • 6 januari 2019 om 19:12
  Permalink

  Een vuurwerk verbod heeft hier ook geen enkel nut bij, het zijn die huftertjes die het aansteken.

  Een auto is een relatief onschuldig ding en je kan er prima van a naar b mee gaan, stop er een aso in en je kan er van alles mee vernielen en uitvreten.

  Laatste tijd wordt alles maar afgeschoven op het vuurwerk, maar het zijn toch echt de lastpakken en huftertjes die er niet mee om kunnen gaan, en op die manier het vuurwerkplezier voor een ander vergallen.

  • 6 januari 2019 om 21:34
   Permalink

   Plus, Mushkin, het vuurwerk dat ze gebruiken is al illegaal. Dus het verbieden van vuurwerk heeft hiervoor geen enkele zin.

 • 7 januari 2019 om 21:44
  Permalink

  Precies, zolang het in al onze omringende landen vrij verkrijgbaar is wordt een verbod ook zeer lastig.

Geef een antwoord