Lijsttrekker SGP-Drenthe vergaloppeert zich op Twitter

Hoogeveen : De lijsttrekker van de SGP Drenthe bracht in de nieuwjaarsnacht zijn frustratie via Twitter naar buiten over een feestje bij hem in de buurt in de wijk Erflanden,waaraan hij zich ergerde.

Hij reageerde op Twitter en gebruikte o.a. termen als “typisch asociaal gedraag” “rot lawaai” “aso’s”. Hij vroeg de politie in Hoogeveen om de stekker eruit te trekken.

Toen iemand een opmerking maakte over ‘kerkklokken op zondag’ maakte hij de man uit voor een sneu figuur zonder respect en tolerantie. Op een andere reactie reageerde hij met”incorrect en sneu antwoord…”

De politie reageerde ook op de tweets en was wezen kijken bij het buurtfeest. Ze lieten weten dat het feest reeds afgelopen toen hij reageerde op Twitter en dat er volgens de gemeente er niets aan de hand was. De politie wenste hem een ‘fijne jaarwisseling’.

 

 

Deel dit bericht!

6 gedachten over “Lijsttrekker SGP-Drenthe vergaloppeert zich op Twitter

 • 1 januari 2019 om 14:59
  Permalink

  Ik ben bepaald geen fan van de SGP maar ik kan me heel goed voorstellen dat iemand om 5.48 uur wil slapen en zich dan even op Twitter afreageert. Ik vind dat deze politicus zich helemaal niet vergaloppeerd heeft. Wat doet de politie trouwens op Twitter, hebben ze niks beters te doen?

 • 1 januari 2019 om 15:37
  Permalink

  Ik wilde hier reageren met de vraag of deze beste meneer toevallig familie zou zijn dan DDL. Maar DDL geeft hier al precies de reactie die ik van hem had verwacht. En dan die laatste vraag, als die serieus is dan moet je echt professionele hulp gaan zoeken hoor.

  • 1 januari 2019 om 17:13
   Permalink

   Graag inhoudelijk reageren. En elkaar niet verwijten van dingen.

   Dank u.

   Het beheer.

 • 1 januari 2019 om 15:50
  Permalink

  Tjonge jonge ik hoorde ook de muziek vanaf de markt komen , maar het is maar 1x oud en nieuw! En als je er zo erg last van hebt kun je altijd nog oordopjes in doen. Meneer heeft azijn ipv champagne gedronken denk ik!!!

 • 1 januari 2019 om 19:10
  Permalink

  Meneer heeft het over asociaal gedrag. Maar valt het vrouwen ondergeschikt stellen aan de man daar ook niet onder?

Geef een antwoord