Ouder & Kind Café met ‘Opvoedparty’

Hoogeveen: Het Ouder&Kind Café trapt 2019 goed af met een Opvoedparty op woensdag 9 januari a.s. Dit is een ochtend voor ouder(s) van kinderen van 0-12 jaar. Aanmelden is niet nodig.

Tijdens de ochtend komen opvoedthema’s aan de orde waar we allemaal tegen aan lopen. Je kind dat niet wil eten, ’s avonds steeds uit z’n bed komt, snel boos wordt, moeite heeft om de computer af te sluiten, strijd met tandenpoetsen. Als ouder snel in discussie komen met je kind, je geduld verliezen als je kind na 5 keer waarschuwen nog niet luistert, etc.

Tijdens de Opvoedparty gaat men op een vrolijke manier in gesprek over deze thema’s. En leren van elkaars ervaringen. De ochtend wordt begeleid door Lisette Rinkema en Annemiek Vois van Stichting Welzijnswerk. Zij zijn geschoold in het geven van de Opvoedparty.

Ouders zijn van harte welkom, mét of zonder hun kinderen. Er is aandacht voor opvoeden van kinderen van 0-12 jaar. Er is voldoende gelegenheid voor kinderen om te spelen. Voor ouders staat de koffie/thee vanaf 9.30 uur klaar.

Aanmelden is niet nodig. Het Ouder&Kind Café Hoogeveen is op 9 januari tussen 9.30 en 11.30 uur in De Oude Bibliotheek (Kidscasa) aan de Bentinckslaan 20a.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord