Het meest gelezen nieuws van 2018 op Regionieuws Hoogeveen

Hoogeveen – Bij  ernstige actuele incidenten in de gemeente Hoogeveen is Regionieuws Hoogeveen één van de meest geraadpleegde nieuwsbronnen voor Hoogeveen en omstreken.

Het meest gelezen nieuws van 2018 op Regionieuws Hoogeveen is het treurige nieuws van 18 oktober waarbij een man om het leven komt bij een overval aan het Kaaplaantje.

Dode en zwaargewonde bij bizarre crash na overval UPDATE

Arrestatieteam pakt 3 man op en neemt voertuigen in beslag

 

Ontruiming bij S.I.T. Controls, veel hulpdiensten ter plaatse

Abonnee worden op ons videokanaal?

Log in op uw YouTube-account. Ga naar het kanaal Persfotografie Hoogeveen en klik op de rode knop ‘Abonneren’ (rechtsboven).

En op mobiel:
– Open de YouTube-app op uw mobiele apparaat.
– Log in op uw YouTube-account.
– Tik op het tabblad Account
– Klik op de knop Abonneren

Regionieuws Hoogeveen

Het bericht van 1 mei 2018  ”Regionieuws Hoogeveen gaat officieel van start” is ook een bericht dat veel gelezen is. Hierbij mochten we veel positieve reacties ontvangen op de Facebooksite. En op de drempel naar het nieuwe jaar zijn de vrijwilligers nog steeds even enthousiast en blij dat ook de opvolger van Regio Hoogeveen zijn plaats heeft weten vast te houden en zelfs is in een sterk stijgende lijn zit. Daarnaast zijn we in de achtergrond steeds bezig om  de site te optimaliseren waarbij we gretig gebruik maken van feedback van lezers.

Regionieuws Hoogeveen gaat officieel van start!

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord