Vijfde editie van de Top2000 avond Noordscheschut was overweldigend

Noordscheschut – De organisatie rekende ongeveer op hetzelfde aantal ‘kwissers’ als editie 2017 en had zelfs al extra statafels en rebussen gemaakt voor als er iets meer mensen zouden komen. Maar dat het zo druk, zo gezellig en zo fanatiek zou worden was boven verwachting, ruim 100 bezoekers mochten ze dit jaar verwelkomen in het “Top2000 café”.

Dit jaar deden er 20 teams mee en het was dus even passen en meten in het in Café van het Dorpshuis de Cirkel, maar toen ieder een plekje en de benodigde papieren had kon de Top2000 avond beginnen. De vragen waren pittig, de rebussen zorgden af en toe toch voor verwarring, soms was het zo simpel dat je dacht dit is ‘te simpel’ maar bleek het toch juist te zijn. Voor elke kwis ronde was een prijsje te verdienen en in ronde 1 waren er gelijk 2 winnaars. Team “de Outsiders” en Team “Slipwel”, maar vanaf Ronde 2 was Team “de Outsiders” niet meer te stoppen en wonnen ze elke ronde met ruime punten voorsprong op de nummers 2, 3 en 4 en tussen deze 3 teams, waar ook Team 100 zich toe bevond (winnaar 2017), was het nog wel even spannend. Wie zou 2de en 3de worden.

Over duidelijk was wie de “LP bokaal” met titel “Winnaar Top2000 Kwis 2018″ mee naar huis mocht nemen, met in totaal 87 punten won Team “de Outsiders”. Team “de Outsiders” bestaat uit deels “oud” Noordscheschutters met een behoorlijke muziekkennis. Zij ontvingen een muzikale beker in de vorm van een lp en heerlijk Top2000 taart van Bakkerij De Soete Suickerbol. Team Pol en Team 100 werden 2de en 3de, met 75 en 70 punten.
De overheerlijk Top2000 taart was ook te winnen met de muziekbingo, gewonnen door Naomi Goselink en een gedeelde 1ste plek voor Team 100 en Team “de Outsiders” voor de Rebuskwis. Deze avond was weer een mix van luisteraars/genieters en groepen die meededen aan o.a. de Top2000 Quiz en dat met heerlijke hapjes erbij voorzien van de Familie H. Koster ( Huls Droge Worst).
De Top 2000 band zorgde ervoor dat het dak er muzikaal gezien weer af ging en met het inmiddels traditionele “Hey Jude” van de Beatles werd ook deze zeer gezellige en geslaagde avond afgesloten.

Deze avond is mede mogelijk gemaakt door:
Bakkerij De Soete Suickerbol
Huls Droge Worst ( Familie Koster)
Dorpshuis de Cirkel, Noordscheschut
De “Top2000 band” – Roel, Bert, Jan en Albert (Jamsessie Noordscheschut)
De Quizmasters – Marco & Hilma
DJ – Jasper

Smederijen Noordscheschut ( De Smederijen van Hoogeveen)

Deel dit bericht!

Geef een antwoord