Teleurstelling bij actief Samenleven na misbruik weggeef actie vrijkaarten

Hoogeveen  – Ietwat teleurgesteld  is Stichting Actief Samenleven in een paar gezinnen die vrijkaarten van de stichting niet gebruikt hebben voor het doel dat Stichting Actief Samenleven voor ogen had. Een dagje uit met het gezin in de kerstvakantie naar attractiepark Slagharen

Actief Samenleven blijft geloven in hun missie

De stichting had een weggeefactie voor kaartjes van attractiepark Slagharen georganiseerd. Dit voor gezinnen die het niet te breed hebben, en zo met hun gezin een dagje er tussen uit kunnen naar het attractiepark in de kerstvakantie. Met pijn in hun hart zagen de vrijwilligers op diverse verkoopsites op Facebook dat een aantal vrijkaarten te koop werden aangeboden. Ondanks het misbruik van het vertrouwen door een zeer kleine groep mensen, blijft Actief Samenleven geloven in hun missie: Op een professionele en zorgvuldige manier periodiek projecten en evenementen organiseren voor met name kinderen, volwassenen en ouderen in een kwetsbare situatie. Dat kan zijn financieel kwetsbaar, lichamelijk of geestelijk kwetsbaar en ook heeft Stichting Actief Samenleven veel aandacht voor toenemende eenzaamheid onder ouderen.

 

Deel dit bericht!

5 gedachten over “Teleurstelling bij actief Samenleven na misbruik weggeef actie vrijkaarten

 • 23 december 2018 om 13:03
  Permalink

  Er zijn dus echt mensen die zich zieliger voordoen dan dat ze zijn, dikke mercedes voor de deur en wel naar de voedselbank omdat ze het niet redden.
  Sorry hoor maar zou maar eens beter gaan screenen voor je zoiets weggeeft aan mensen die het ECHT kunnen gebruiken

 • 23 december 2018 om 20:23
  Permalink

  Wat bint dat toch veur uitzuukers bah 🙁
  Jullie zijn af, en komen nooit meer in aanmerking voor gratis spullen.

 • 24 december 2018 om 01:46
  Permalink

  Ik wil dit gedrag zeker niet goedpraten maar misschien hebben de gezinnen het geld nodig om de huur of de gasrekening te kunnen blijven betalen. In elk geval zuur voor de kinderen van deze gezinnen.

  • 24 december 2018 om 14:02
   Permalink

   Misschien moeten ze dan gaan werken of leren goed om te gaan met het geld dat ze hebben.
   In feite praat je het wel goed!

Geef een antwoord