Algemeen

Zondag winterbierfestival Hoogeveen

Hoogeveen –  op zondag 23 december organiseert PINT regio Noord voor de negende keer het Noordelijk Kerst- en Winterbierenfestival in Hoogeveen. Een festival met een rijke traditie met betrekking tot de meest bizarre weersomstandigheden en de vele prachtige bieren.

Kerst & Winterbieren
Wederom zullen diverse marktkramen in een carré worden opgesteld op het Plein Hoofdstraat Noord. Er zullen brouwerijen uit Nederland en diverse andere landen aanwezig zijn. De lokale cafébedrijven de Lekkernij, de Lijst, Dé Gust en de Pastoor bezetten elk een kraam. Samen zullen zij zo’n 70 Kerst- en Winterbieren tappen/schenken uit Nederland, België en Duitsland. Er is dus volop keuze uit een breed scala van biertypes.

Het plein wordt grotendeels overdekt en voorzien van terras verwarmers en uit ervaringen uit het verleden zijn dat onmisbare zaken. Uiteraard worden de kramen enz. zoveel mogelijk in de stijl van het festival ingericht om zo een Weihnachtsmarktsfeer te creëren. Bistro “de Lekkernij en Dé Gust”  zorgt op het festival voor de inwendige mens .

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: