Bijdrage van Leefbaarheidsfonds voor theatervoorstelling Dromen door AZC-bewoners

Hoogeveen – Het Leefbaarheidsfonds heeft een cheque van € 250,= uitgereikt aan de organisatie die de voorstelling Dromen, opgevoerd door bewoners van AZC Hoogeveen heeft mogelijk gemaakt.

De voorstelling Dromen werd opgevoerd op donderdag 20 december in de goedgevulde Passagezaal in De Tamboer. Dromen is een voorstelling met dans, theater en muziek. Het verhaal is gebaseerd op het verleden, heden en de dromen van de spelers. De spelers kwamen steeds meer los op het podium, met een prachtig slotapplaus en enthousiast zingende zaal tot besluit.

Het initiatief voor de voorstelling kwam van Karin Strijker, medewerker van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) en werkzaam in het AZC te Hoogeveen. Onder begeleiding van docenten drama, muziek en dans van Scala Centrum voor de Kunsten is de voorstelling gerealiseerd. Deze werd financieel mogelijk gemaakt door bijdragen van VluchtelingenWerk Nederland, De Smederijen van Hoogeveen, Stichting Leefbaarheidsfonds Hoogeveen en Stichting WereldWijd voor Kinderen.

Over het Leefbaarheidsfonds
Stichting Leefbaarheidsfonds ondersteunt initiatieven van bewoners die de leefbaarheid in
hun wijk, dorp of buurt vergroten. Het fonds kan deze ondersteuning bieden door donaties
van het Hoogeveense bedrijfsleven.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord