Multimate Hoogeveen laat nog 1 keer z’n ballen zien dit jaar

Hoogeveen – Multimate in Hoogeveen laat nog 1 keer z’n ballen zien dit jaar. Met heel veel korting en lekkere oliebollen zullen zij het jaar afsluiten. Korting oplopend van 15 tot 25% per dag en een lekkere ijstaart. 

Dat Multimate graag haar klanten verwend was al bekend. Zoals service aan huis en gratis bezorgen van je gekochte spullen. Maar ook het adviseren van een mooie schuifwand kast of zonnescherm op maat behoort zeker tot de kennis van deze winkel. Een winkel die de klant van a tot z kan helpen met het uitvoeren of adviseren bij de meest uiteen lopende klussen.  Lukt een klus niet zelf dan helpt het team met montage of schakelen zij een zzp’er in.

De heer Cauli spreekt van een knallende actie. Multimate heeft in haar verleden de klanten nog nooit 25%* korting op het gehele assortiment gegeven. De prijzen in de winkel zullen niet eerst verhoogd worden om daarna de korting te geven. De Multimate in Hoogeveen wil het jaar stuntend uit gaan en geeft daarom ook nog een bij besteding van 15 euro of meer een ijstaart aan de klant mee.

Ook is er vanaf 31 december een knallende aanbieding met een Stanley accuboormachine. Met een 2 en 4 ampère accu  inclusief handige tas normaal kost deze 289 euro nu slechts 199 euro.

Speciale openingstijden tijdens de feestdagen:
Maandag 24 december van 9:00 – 17:00 uur
25 en 26 december gesloten
Maandag 31 december van 10:00 -17:00 uur

Deel dit bericht!

Geef een antwoord