Verslag Sidokwan op Berlijn Open

Berlijn/Hoogeveen – Op het internationale taekwondo toernooi Berlin Open heeft de Hoogevener Kevin Prent een zilveren medaille behaald. Prent kwam in de finale door de halve finale voortijdig in ronde 3 te winnen van de Duitser Julian Berngardt met 20 punten verschil.

In de finale tegen Stefan Ifflonder loopt Kevin achter de feiten aan en moet gedurende het gevecht een achterstand weg werken. In ronde 2 krijgt de Hoogevener een hoofdtreffer tegen die na scheidsrechterlijke onderbreking gemaakt werd. Protest van coach Larry Meyer werd niet aangenomen. Ondanks verwoede pogingen van Prent kon de winst niet naar zijn hand gelegd worden. Prent: ‘ Ik kan niet altijd winnen,volgende keer beter”.

roer Brian Prent, verloor zijn eerste senioren partij in de klasse -80 kg. onnodig van Edgar Berngardt. In de laatste ronde geeft Brian het in de laatste halve minuut uit handen. Brian vecht 3 rondes sterk en krijgt in de Golden Point ronde op een lullige wijze een tegen punt.
Junior dame Maaike Smit verliest van Karla Selbmann met o tegen 7 en team genoot Damian Bodegraven verliest nipt zijn partij tegen Ali Rahiman in de Golden Point ronde na gelijkstand van 18 tegen 18.

Geef een reactie