Zwemmen met het Kindpakket

Zwembad de Dolfijn is een van de deelnemers aan het Kindpakket van de gemeente Hoogeveen. Het Kindpakket is er voor ouders die moeite hebben om de financiële eindjes aan elkaar te knopen. Vaak wordt er bezuinigd op de ‘extra’ dingen. Dit zijn wél de dingen die voor kinderen juist enorm belangrijk zijn, zoals lekker zwemmen.

In het Kindpakket kunt u kiezen voor zwemmen bij zwembad de Dolfijn in Hoogeveen. Jaarlijks maken ongeveer 300 kinderen hier gebruik van 12 x zwemmen Kinderen die voor een 12 badenkaart kiezen, kunnen daarmee recreatief zwemmen bij de Dolfijn. Als ze een diploma hebben, kan dit alleen of met vriendjes.
De kinderen die nog geen diploma hebben, kunnen samen met hun ouders komen die ook gebruik kunnen maken van dezelfde 12 badenkaart. Het Kindpakket is voor kinderen tot 18 jaar.
Zwemmen met het Kindpakket
VOOR WIE IS HET KINDPAKKET?

Voldoet u aan de volgende voorwaarden? Dan kunt u het Kindpakket voor uw kind aanvragen. – Uw kind is 17 jaar of jonger. – Gehuwden of samenwonenden hebben een maximum inkomen van € 1.708,39 netto per maand. – Alleenstaande ouders hebben een maximum inkomen van € 1195,87 netto per maand.
Hoe vraag ik het Kindpakket aan? Het aanmeldformulier en alle informatie over het Kindpakket vindt u op www.hoogeveen.nl/kindpakket. Heeft u vragen over de regeling Kindpakket? Neem dan contact op met de gemeente Hoogeveen via telefoonnummer 14 0528 of mail uw vraag naar kindpakket@hoogeveen.nl.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord