Kerstconcert Popkoor de “Harmony Singers”m.m.v. Bert Heerink en Fourtune

Hoogeveen  – Zaterdagavond  is het  Kerstconcert van Popkoor de “Harmony Singers” in de Vredehorst . Naast het popkoor zal medewerking worden verleend door onderstaande artiesten

Unplugged Girlband “Fourtune”
Vocale verrassingen met herkenbaar repertoire……..!!!
Marloes van Ommen, Larissa Blaak, Milou Hesselink en Nienke de Groot, vier meiden die zingen vanuit liefde voor muziek en vanuit het geloof dat muziek verbindt.
Een sensatie voor het gehoor. Vier stemmen die samen op hun best zijn! Heel verschillende stemmen die samen 1 herkenbare sound voortbrengen. Complexe harmonieën maar altijd met oog voor muzikaliteit en sfeer. Vier professionele zangeressen die samen hun krachten hebben gebundeld.
Als unplugged girlband hebben zij de mogelijkheid overal te spelen en hebben inmiddels op vele podia in Nederland en daarbuiten gestaan. Inmiddels hebben zij zowel als girlband en als backing-vocals van diverse artiesten, furore gemaakt.
“Fourtune” zorgt voor een onuitwisbare blijvende herinnering!
Juist om hun muzikaliteit en verscheidenheid van het repertoire hebben de Harmony Singers hun uitgenodigd om onderdeel te zijn van hunKerstconcert op 22 december a.s. in De Vredehorstkerk in Hoogeveen.

Bert Heerink
Een veelzijdige zanger waar Hoogeveen trots op mag zijn. Dat hij bij een groot publiek bekend is als zanger mag worden toegeschreven aan zijn veelzijdigheid. Internationale hardrocker, Nederlandstalige zanger, schrijver en zanger van eigen werk. Ook het samenwerken met grote orkesten is hem niet vreemd.
Met de bekende rockformatie Vandenberg had Bert Heerink in de jaren tachtig twee echte wereldhits: Burning Heart en Different Worlds. Bekend werd hij verder door in 1995 op melodieën van oude rocknummers enkele reclamespotjes van Heineken in te zingen. Een echte top 10 hit scoorde hij daarna met het zeer bekende nummer Julie July.
Op 26 januari 2018 ontving hij voor de verkoop van meer dan een half miljoen exemplaren van de Heineken-hits een 6 maal platina award.
Zo toerde hij in 2002 door Nederland met de Kapel van de Koninklijke Luchtmacht in de hoofdrol van “Tommy”. Hij nam in 2005 en 2006 ook de zangpartij voor zijn rekening tijdens de tournee “Queen in Concert” met dezelfde Kapel, waarbij diverse Queen klassiekers werden vertolkt.
Daarnaast was hij van 2000 tot 2006 zanger van de bekende Nederlandse band Kayak.
In 2007 en 2008 maakte Bert Heerink met het Noord Nederlands Orkest een tournee met het cross-over programma “Symphonic echoes of Pink Floyd” waarin nummers van deze Engelse rockformatie centraal stonden. Naast hem namen Anthonie Kamerling en Eric Mesie de zangpartijen voor hun rekening.
Sinds 2013 zingt hij bij Pink Floyd Project waar hij in november 2012 door middel van een gastoptreden al acte de presence gaf. Hij neemt in dit project de zangpartij van Roger Waters voor zijn rekening.
Bert deed en doet het allemaal nog steeds!
Samenwerken met een koor deed hij, merkwaardig genoeg, nog nooit. Dat hem dat juist in het jaar dat hij 65 werd en 50 jaar op de planken staat, gevraagd wordt vindt hij wel een erg leuk cadeau.
Met heel veel plezier kijkt Bert dan ook uit naar de samenwerking met de Harmony Singers op 22 december 2018 in Hoogeveen. Aanvang is 20.00 uur entree 10,-

Deel dit bericht!

Geef een antwoord