Algemeen

Nieuwe evenementenborden bij invalswegen Hoogeveen

Hoogeveen -Maandag zijn er drie nieuwe evenementenborden in gebruik genomen langs de invalswegen van Hoogeveen. Wethouder Erik Giethoorn was erbij, aan de Zuidwoldigerweg: ‘Met deze borden kunnen we de Hoogeveense evenementen mooi promoten. Ik ben blij dat we weer evenementenborden hebben die het doen, zodat we onze inwoners en bezoekers kunnen informeren over de leuke evenementen die worden georganiseerd in Hoogeveen.’

Al in 2010 heeft de gemeente evenementenborden geplaatst langs de belangrijkste drie invalswegen in Hoogeveen. De oude borden hadden een hoge storingsgevoeligheid, zijn inmiddels afgeschreven en functioneerden al enige tijd niet meer. De nieuwe borden zijn voorzien van de nieuwste LED technologie en zijn ontworpen in de nieuwe campagnestijl van Marketing Hoogeveen: hihoogeveen. Voor de vervanging, exploitatie en het onderhoud van de borden heeft de gemeente Hoogeveen een overeenkomst afgesloten met Suurland B.V.
Promotie en calamiteiten
De borden zijn geplaatst langs de invalswegen rondom Hoogeveen: aan de Zuidwoldigerweg, het Tolhuis en de Mr. Cramerweg. De gemeente promoot op deze borden de Hoogeveense evenementen en in geval van calamiteiten kunnen ze ook gebruikt worden om informatie te delen.

Geef een reactie