Alfa-college met 3 topopleidingen in Keuzegids mbo 2019

HOOGEVEEN – Het Alfa-college krijgt op drie vakgebieden het predicaat topopleiding, volgens de vandaag gepubliceerde Keuzegids mbo 2019. Medisch assistenten en Kapper krijgen voor het vijfde jaar op rij het zegel van topopleiding. De opleiding Schoonheidsverzorging keert in 2019 terug als topopleiding. De logistieke opleidingen in Hardenberg en Hoogeveen staan voor het zevende jaar op nummer 1 maar mogen zich qua punten geen topopleiding meer noemen.

Ieder jaar verschijnt de Keuzegids voor het mbo, waarin het opleidingsaanbod in het mbo wordt beschreven en vergeleken. Daarbij wordt gekeken naar het studentenoordeel gemeten in de JOB-monitor, het studiesucces en de bevindingen van de Onderwijsinspectie. Daarnaast geeft de Keuzegids inzicht in de arbeidsmarkt.

Jarenlang aan de top
De studenten van de opleidingen Medisch assistenten (tandarts-, dokters- en apothekersassistent), Kapper, Schoonheidsverzorging en Logistiek van het Alfa-college in Hoogeveen zijn al jarenlang zeer tevreden over hun opleiding. Zij waarderen onder andere het innovatieve onderwijs, de projecten binnen en buiten de school en de betrokken docenten. Dat vertaalt zich in hoge noteringen in de Keuzegids mbo en in drie zegels voor de topopleidingen.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord