Gezondheid

Informatiebijeenkomst over bevallen bij Treant

Hoogeveen: Treant Zorggroep houdt op maandagavond 7 januari een informatiebijeenkomst voor zwangeren en hun partners uit de regio’s Hoogeveen, Stadskanaal en Emmen. Met deze bijeenkomst kunnen zwangeren en hun partners zich voorbereiden op een mogelijke (poli)klinische bevalling op ziekenhuislocatie Scheper in Emmen. 

Om vertrouwd te raken met het ziekenhuis en de kraamafdeling, organiseert Treant in Emmen zeven keer per jaar een voorlichtingsavond. Deze avond is voor zwangeren die in het ziekenhuis willen bevallen én voor zwangeren die kiezen voor een thuisbevalling. Een verloskundige, gynaecoloog, verpleegkundige en medewerker van een kraamzorginstelling geven uitgebreide informatie over de zwangerschap, bevallen thuis en in het ziekenhuis en over de kraamtijd. Ook kan men een kijkje nemen op de verloskamers in het Scheper (indien mogelijk). De bijeenkomst is op ziekenhuislocatie Scheper aan de Boermarkeweg 60 in Emmen en vindt plaats op 7 januari van 19.30 tot 21.00 uur in vergaderruimtes 1 + 2.

Na concentratie van de klinische Kindergeneeskunde en klinische Verloskunde is bevallen bij Treant alleen mogelijk op ziekenhuislocatie Scheper in Emmen. De polispreekuren Verloskunde blijven op alle locaties bestaan en zwangeren onder begeleiding van een gynaecoloog kunnen terecht op de polikliniek van hun vertrouwde ziekenhuislocatie. Voor- en nazorg is dus op alle ziekenhuislocaties van Treant mogelijk.

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan telefonisch:
Emmen: via 0591 69 13 52 (elke werkdag tussen 12.30 en 16.00 uur)

Stadskanaal: via 0599 65 45 64
Hoogeveen: via 0528 28 63 62  / secr.gynaecologie.bethesda@treant.nl

Ook kunnen zwangeren zich aanmelden tijdens hun afspraak met de verloskundige of gynaecoloog of aan de balie bij het secretariaat van de polikliniek Gynaecologie.

Geef een reactie

Aankomende evenementen