Winkeliers winkelcentrum de Weide blij met extra beveiliging

Hoogeveen – De gemeente heeft toegezegd dat er voorlopig extra beveiliging komt in winkelcentrum de Weide in Hoogeveen. Dit nadat er bij de winkeliers geluiden binnen kwamen dat bezoekers en klanten zich niet op hun gemak voelde in het winkelcentrum.

Dit gevoel is er vooral wanneer er groepen jongeren of bewoners van het AZC zich ophouden in het winkelcentrum. Hierop is de gemeente gevraagd om te helpen en dat gebeurd nu door voorlopig extra beveiliging in te zetten.

4 gedachten over “Winkeliers winkelcentrum de Weide blij met extra beveiliging

 • 17 december 2018 om 18:51
  Permalink

  Jammer dat ouders hier niks aan doen mag toch aannemen de je niet vrolijk word als je kind bij ongeregeldheden betrokken is……………………of kijken die ouders liever weg!!

 • 18 december 2018 om 21:00
  Permalink

  Misschien moeten wat stevige buurtbewoners maar eens “gratis” gaan helpen. Denk dat de overlastgevers wel twee keer gaan nadenken als ze door hun eigen methodes worden teruggepakt. Politie moet zich aan regels houden.
  (of mag je dit niet zeggen?)

  • 18 december 2018 om 21:02
   Permalink

   Btw, ik kom daar nooit boodschappen doen maar ik ga dat komend weekend veranderen. Even daar een klein beetje omzet “verhoging” brengen. Gun ik de hardwerkende middenstand absoluut!

Geef een reactie